Saaressa tarjotaanparasta äideille

Ravintola Saaren äitienpäivän
kattaukset 12.5. klo 11.30–14.00 ja klo 14.30–17.00

Sirpalesaaresta silmiesi eteen avautuu upea näköala yli Suomenlahden. Vain kivenheitto Helsingin ydinkeskustasta ja tunnet olevasi irti arjesta. Suomalaisessa Ravintola Saaressa kohtaavat perinteinen keittotaito ja nykypäivän näkemys. 

Äitienpäivämenu 64,00
sisältäen alkumaljan

Muista tehdä pöytävaraus ajoissa!
Alkuruokabuffet

Basilika-valkosipulisilakkaa M,G 

Saaren tervagraavilohta ja hovimestarinkastiketta M,G 

Saaristolaissalaatti lämminsavulohesta, kananmunista ja piparjuurikastikkeesta L,(G) 

Maalaiskananpaistia ja parmesankreemiä L,G 

Ilmakuivattua metsastäjän possua ja hunajabalsamicoa M,G 

Pinaatti-perunasalaatti pikkelikasviksilla  VE,G 

Tyrnillä mehustettu kesäkaalicoleslaw VE,G 

Salviavinegretillä mehustettu panzanella salaatti VE,(G) 

Valikoituja salaatinlehtiä ja raparperivinegrettiä VE,G 

Uudensadon perunoita ja tillivoisulaa L,G 

Saaren leipävalikoima  

Kirnuvoita L,G ja sitrushummus  VE,G 

Pääruoka pöytiin tarjoiltuna

Saaren savustettua merilohta,
kahvilla maustettua sienimuhennosta, naattijuureksia ja kesäperunoita L,G                  

tai 

Ankankoipi confit,
herukkakastiketta, varhaiskaalia ja kermaista salviapolentaa L,G   

tai 

Kevyesti savustettu vegaaninen pihvi,
 karhunlaukkapestoa, paistettua siitaketta ja kurpitsaa VE,G  

Jälkiruokabuffet

Äitienpäivän mansikkakermakakku L,(G)
 sekä kahvia & teetä 

—————

Lasten äitienpäivämenu 

Paistettua merilohta, kevätperunoita tillivoilla ja tartarkastiketta L,G 

Peuralihapullia ja nauravia nakkeja sekä maalaisranskalaisia L,G 

Mansikka-kermakakkua L,(G) 

 10,00/3-6v, ja 20,00/7-11v

L = laktoositon, G = gluteeniton, (G) = saatavana gluteenittomana, VE = vegaaninen M=maidoton

Yhteysvenemaksu

6,70/aikuinen ja 4,00/lapsi 3–11 v. (meno-paluu)
Yhteysvene liikennöi Saaren laiturilta Merisatamanrannasta (Pihlajasaaren laiturin vierestä). Äitienpäivämenu ja yhteysvenemaksu maksetaan paikan päällä ravintolassa.